Bezoekboerderij

Het achterhuis

Bezoekboerderij

Het achterhuis

Bezoekboerderij

Het achterhuis

Bezoekboerderij

Het achterhuis

Herfstactiviteiten

Ontdek de herfst.
Een programma, in en rond de schuren, met herfstthema’s, zoals bladeren onderzoeken en de (niet enge) spinnenjacht. Ook is er de trekkerrace voor de allerjongsten en een step wedstrijd voor de oudere jeugd.

Creatief op de boerderij.
Kinderen, die graag creatief bezig willen zijn, kunnen ook hun hart ophalen. Zo kunnen zij een dakpan, knikkerzak òf een clown, koolmeespot, sieradendoosje, sieradenset, fotolijstje en nog veel meer maken. Dit programma wordt gecombineerd met een korte buitenactiviteit. In verband met materiaalkosten wordt voor dit programma een toeslag vanaf € 3,75 per persoon in rekening gebracht.

Boer-O-Poly Kids.

Dit programma wordt in groepjes tegen elkaar gespeeld. Elke groep krijgt een startkapitaal van 500 boerendukaten en moet proberen om zoveel mogelijk geld erbij te verdienen. dit doen we met verschillende spellen waar je geld mee kunt verdienen maar PAS OP je kunt ook geld verliezen. Daarnaast moet je met een dobbelsteen gooien en kun je handelen door onderdelen van de boerderij te kopen van het speelbord. Welke groep heeft op het eind het meeste geld en goederen verdient is winnaar. Dit is een programma voor kinderen die goed kunnen lezen.

                                                     Boer-o-poly

Boerderij zig-zag. 
Een spectaculair programma waar kinderen munten kunnen verdienen met allerlei spellen en opdrachten. De munten worden ingewisseld voor stukjes plattegrond en we gaan op zoek naar de boerderijschat.

Boerderijspelletjes.
Dit basisprogramma vindt het hele jaar plaats. Dit omvat het bezoeken van de dieren en het doen van boerderijspelletjes, zoals steppen en skelteren, koe melken, gatenkaas, laars gooien,  ‘Wat heb ik op mijn vel zitten?’ en nog veel meer.

 

potjes spel