Bezoekboerderij

Het achterhuis

Bezoekboerderij

Het achterhuis

Bezoekboerderij

Het achterhuis

Bezoekboerderij

Het achterhuis

Kinderen

kinderen

 

Wij hebben verschillende programma’s voor kinderen. Deze programma’s worden aan de leeftijd van de kinderen aangepast, zodat het een leuk feest wordt voor iedereen. De programma’s zijn geschikt voor zowel kinderfeestjes als voor groepen met veel kinderen zoals kinderverenigingen, clubs, schoolreisjes enzovoort. Voor deze laatste groepen hebben we een aangepast programma. Kijk hiervoor bij de informatie over schoolreisjes. Elk feest wordt door 1 of meerdere personen begeleidt. Alleen bij grotere groepen vragen we ook hulp van u kant. De begeleiding krijgt dan een uitlegvel hoe het programma werkt en een plattegrond. wij blijven wel erbij om de groepjes aan te sturen en zijn beschikbaar voor vragen.
Een programma duurt ongeveer twee uur en een kwartier en bevat verschillende onderdelen, bijvoorbeeld spelletjes doen of op een leuke manier iets leren. Ook zijn er veel dieren aanwezig om te aaien en eventueel te voeren. Als je hier met een groep komt mag je oud brood meenemen om te voeren.

Grote groepen.
Kom je met een grote groep of wil je langer komen (dit laatste tegen meerprijs) dan kun je dit van te voren aangeven zodat we het programma kunnen aanpassen.

Minder mobiel.
Voor kinderen vanaf acht jaar, die minder mobiel zijn, is er het bordspel ‘Dierenpootjes’. Na het gooien met een dobbelsteen en het verzetten van de pion, moet een opdracht worden uitgevoerd, die aan tafel kan worden gedaan. Ook is het terrein voor een gedeelte aangepast voor rolstoelen. En dit gedeelte wordt ook steeds verder uitgebreid. Vanaf begin april 2011 is dit geheel klaar en hebben we ook een mindervalide toilet en een ontvangstruimte die geschikt is voor rolstoelen.

Programma.
De programma’s  zijn leuk en intensief. Bij een programma zit limonade met zakje chips voor de kinderen en koffie/thee met koek voor de volwassenen inbegrepen. En je hebt een feest waar nog lang over nagepraat zal worden.

Prijs.
€ 8,50       per kind
€ 4,00    per volwassene*

 

 * Bij kinderfeestje is het start bedrag altijd € 50,00, als er minder kinderen en volwassenen meekomen en het bedrag onder de 50 euro blijft. Dit betekent als u bijvoorbeeld met 4 kinderen en 1 volwassenen niet 4 x 8,50 euro + 1 x 4,00 euro = 38,00 euro kwijt bent maar 50 euro.