Wil je als je gezin of als groepje een keer een leuk programma doen op de boerderij? Bel dan gerust voor een afspraak. In de vakanties zijn wij ook geopend.

Verrassingsmiddagen in de Voorjaarsvakantie.  In de Voorjaarsvakantie houden wij een verrassingsmiddag op: woensdag 27 februari 2019 met het thema "Jonge dierendag".

Elke middag begint om 13.30 uur en duurt tot ongeveer 16.30 uur. Een hele gezellige middag voor jong en oud. De middag is ook geheel verzorgd met lekkere hapjes en drankjes. De kosten van de middag is 8 euro per persoon. Wat we allemaal gaan doen is een verrassing .  Voor jonge kinderen wordt het programma aangepast naar hun leeftijd.

Ook als het regent hebben wij leuke activiteiten op de boerderij. Een feestje valt zeker niet in het water.

  Je mag oud brood meenemen om de dieren te voeren. Trek altijd makkelijke kleding aan en oude schoenen of laarzen. Wel graag van te voren opgeven zodat we weten wat we allemaal klaar moeten leggen. Dit opgeven kan tot de dag zelf tot 12.00 uur dit kan via de telefoon 0345-619887, of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wel graag de leeftijd van de kinderen vermelden. Op het eind is er voor de kinderen nog een kleine verrassing, Let op vol is vol. Het programma is heel geschikt voor gezinnen of opa's en oma's met kleinkinderen. Een heel gezellige middag uit.

Vakantieopvang voor je cavia of konijn

Opvang nodig voor je konijn of cavia in de tijd dat je op vakantie, bel dan ons gerust op voor € 1,50 per dag wordt je huisdier goed verzorgd. Als je contact met ons wilt hebben kan je bellen of het contactformulier invullen. Dat staat onder het kopje contact. Ook kun je mailen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Rolstoelvriendelijk

Ons bedrijf is bijna geheel rolstoelvriendelijk. We hebben voor rolstoelers en kleine kinderen diverse voorzieningen. Ook is er een rolstoel en een rollator aanwezig.

fotogallery10
fotogallery11
fotogallery04
fotogallery02
fotogallery03
fotogallery01
fotogallery09
fotogallery06
fotogallery08
fotogallery07
fotogallery05
fotogallery12