Bed and breakfast bij de boer

Wil jij een nachtje weg met je gezin, geliefde of vrienden, ga dan voor een bed and breakfast bij de boer. Je verblijft in een sfeervol ingerichte kamer en geniet van de leuke activiteiten op de boerderij. Zo ervaar je het landelijk wonen van de boerderij!

Knuffelen met dieren

Zo is het soms mogelijk om kalfjes of zelfs alpaca’s te knuffelen, geiten te voeren of je eigen groente te plukken. Dit is leuk voor jong en oud. De eigenaren van de B&B geven je vast ook graag een uitgebreide rondleiding over het boerenbedrijf. Dat is interessant en hartstikke leerzaam. ‘s Ochtends genieten jullie van een heerlijk ontbijt, vol met lokale producten. Ga voor een bed and breakfast bij de boer, dat is pas fijn wakker worden!

koeien knuffelen

Verschillende boeren bed and breakfasts

In heel Nederland zijn verschillende boeren bed and breakfasts te vinden. Zo kun je logeren op een melkveebedrijf, maar ook op een kamelenboerderij, een bloembollenbedrijf  of in een monumentale schaapskooi. Stuk voor stuk zijn het indrukwekkende en unieke locaties.

Wat valt er te beleven?

Wat er op de boerderij en in de omgeving te beleven valt, verschilt natuurlijk per locatie. Je kunt er wel zeker van op aan dat het een bijzondere belevenis zal worden. De boeren (en hun gezinnen) zullen jullie hartelijk ontvangen en vertellen graag meer over hun bedrijf en de omgeving. Zo ontdek je nieuwe plekjes en ’s avonds kruip je lekker in je bed bij de bed and breakfast bij de boer. Zo wordt het een verblijf om nooit meer te vergeten.

bed and breakfast bij de boer

Voor het gehele gezin

Een verblijf in een bed and breakfast is zowel voor kinderen als voor volwassenen erg leuk. Sommige B&B’s zijn extra geschikt voor een verblijf met kinderen. Dan is er bijvoorbeeld een speeltuin op de boerderij of zijn er speciale activiteiten voor kinderen. Zo leren de kinderen allerlei dieren kennen op de boerderij.

Zonder kinderen

Maar ook als je alleen met bijvoorbeeld je partner een nachtje weg gaat, is er zeker een leuke bed and breakfast bij de boer te vinden. Veel boeren B&B’s liggen in prachtige gebieden waar je helemaal tot rust kunt komen. De perfecte uitvalsbasis voor een heerlijke nachten weg!

Deel je liefde