Kinderfeestje bij de boer

Is jouw kind binnenkort jarig en zoek je nog een leuke locatie voor een kinderfeestje? Overweeg dan eens een kinderfeestje bij de boer. Op veel verschillende boerderijen door het hele land kun je een kinderfeestje vieren. Tijdens het feestje leren kinderen van alles over de boerderij, de dieren en het boerenleven. Ze mogen vaak de boer helpen met leuke activiteiten, zoals het voeren van de dieren of het rapen van eieren. Daarnaast mag een fotomoment op de tractor natuurlijk niet ontbreken. Maar ook het spelen in het stro, het rondwandelen over de boerderij en het knuffelen met de dieren is voor de kinderen al een groot feest.

Kinderfeestje

Leuke kinderfeestje arrangementen

Een kinderfeestje is natuurlijk niet compleet zonder ranja en taart. Voor een kinderfeestje bij de boer zijn dan ook meestal leuke arrangementen te boeken om het feestje helemaal compleet te maken. Een rondleiding van de boer of een rondje rijden op de tractor behoort ook vaak tot de mogelijkheden.

Activiteiten voor het feest

Wat je precies op het kinderfeestje kunt doen, hangt af van de boer en het boerenbedrijf. Zo zijn er boeren waarbij je een ponyritje kunt maken, mag je bij een ander misschien kalfjes de fles geven en kun je bij weer een ander in de hooiberg spelen. Vaak zijn er meerdere boerderijen bij jou in de buurt, dus kies je het kinderfeestje dat het beste bij jouw kind past.

Kinderfeest bij de boer

Een feestje om nooit meer te vergeten

Buitenspelen en met dieren knuffelen trekt veel kinderen aan. Een kinderfeestje bij de boer is dan ook voor veel verschillende soorten kinderen erg leuk. Een kleuter kan al erg genieten van de tijd op de boerderij en het contact met de dieren. Voor een wat ouder kind is het misschien juist interessant om meer te leren over de dieren, de boerderij en om de boer de hemd van z’n lijf te mogen vragen. Zo blijft een kinderfeestje bij de boer leuk voor allerlei verschillende leeftijden. Wil jij jouw kind ook zo’n onvergetelijk feestje geven? Zoek dan snel op bij welke boerderijen bij jou in de buurt een kinderfeestje mogelijk is.

Deel je liefde