Hele leuke SCHOOLREISJES voor een betaalbare prijs op de boerderij

Een superleuk schoolreisje op een andere manier? Kom dan eens kijken bij ons op de boerderij. Wij hebben een melkveehouderijbedrijf met heel veel andere boerderijdieren. Deze kunnen door kinderen geaaid, geknuffeld en gevoerd worden. Wij hebben al meer 20 jaar ervaring met bezoekers, jong en oud. We hebben al meer honderdduizend bezoekers ontvangen.

Hoe ziet een schoolreisje op de boerderij eruit?

Een voorbeeld: Tussen half 10 en 10 uur worden jullie bij ‘Het Achterhuis’ ontvangen met limonade en chips voor de kinderen en koffie/thee met koek voor de begeleiding. Hier wordt alles uitgelegd en worden de boekjes met uitleg en opdrachten en de spullen, die hiervoor nodig zijn, uitgedeeld. Wij organiseren voor de kinderen verschillende speurtochten, visprogramma’s, spelletjes e.d. waar ze veel van leren op een speelse manier. De boekjes mogen de kinderen mee naar huis nemen. Alle programma’s zijn op leeftijd gemaakt. Om ongeveer 12 uur kunnen jullie picknicken met zelf meegebrachte spullen. Tegen meerprijs kunnen wij ook een maaltijd verzorgen. Hierna worden nog diverse spellen gespeeld. Tussen 13:30 en 14:00 wordt de groep weer verzameld en de dag afgesloten met een ijsje.

Wilt u op andere tijden komen of een ander programma, dan is dit mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.

Is het slecht weer? 

Geen probleem! Er zijn ook verschillende regenprogramma’s mogelijk zodat het schoolreisje gewoon door kan gaan. Ook worden er regelmatig nieuwe spellen gemaakt, die erg leuk en leerzaam zijn. Zo hebben we pas een educatieve spellenwand met 28 nieuwe spelletjes gemaakt.

Wilt u meer weten, bel gerust voor een afspraak om eventueel. een keer te komen kijken.

Prijzen

een programma van 4 uur:

een groep tot en met 16 kinderen = € 145,00 hele groep,

een groep met 17 kinderen of meer = € 9,00 per kind,

€ 4,50   per volwassene

Dit is incl. limonade, chips en ijsje voor de kinderen en koffie/thee met koek en ijsje voor de volwassenen.

een programma van 2 uur:

een groep tot en met 20 kinderen = € 90,00 hele groep,

een groep vanaf 20 kinderen = € 4,50 per kind,

€ 2,50 per volwassenen.

Dit is incl. limonade met chips voor de kinderen en koffie/thee met koek voor de volwassenen.

Schoolprojecten

Schoolprojecten

Projecten voor scholen

Voor projecten en natuurlessen hebben we ook verschillende mogelijkheden buiten de programma’s van de schoolreisjes. Ook deze lessen worden op verschillende niveaus aangeboden.

Lees meer

Winteractriviteiten

Winteractriviteiten

De dierenspeurtocht

Kan beginnen zodra de dieren op stal komen. Ze krijgen een boekje mee met verschillende vragen en opdrachten over alle dieren. De kinderen mogen de dieren bekijken en evt. aaien en op schoot  houden en voeren (oud brood).

Lees meer

Zomeractiviteiten

Zomeractiviteiten

Water op rapport

Dit is een visprogramma waarbij we kijken wat er in de sloot zwemt. Hierbij hebben we mooie zoekkaarten en vergrootglazen zodat we precies kunnen zien wat voor een diertjes we hebben gevangen. We kunnen meer dan 15 soorten waterdiertjes vangen.

Lees meer

Herfstactiviteiten

Herfstactiviteiten

Ontdek de herfst

Dit speelt zich af in en rond de schuren. Het is een programma met verschillende herfstopdrachten en leuke spelletjes zoals een trekkerrace voor jonge kinderen en een step wedstrijd voor de grotere jeugd. We gaan ook bladeren onderzoeken en op spinnenjacht. Een leuk programma waar ze niet bang voor hoeven te zijn.

Lees meer

fotogallery06
fotogallery09
fotogallery08
fotogallery04
fotogallery05
fotogallery01
fotogallery02
fotogallery10
fotogallery12
fotogallery07
fotogallery11
fotogallery03