Programma's voor groepen

Voor elke groep hebben we verschillende programma’s te doen en of dit een middag of een hele dag is, maakt voor ons niets uit.  We passen het programma aan voor de groep zodat iedereen mee kan doen.

Mindervalide

Ook voor mindervalide personen en ouderen hebben wij verschillende mogelijkheden. Ons terrein is al gedeeltelijk voor rolstoelen en andere hulpmiddelen aangepast en vanaf april 2011 hebben we de beschikking over een mindervalide toilet en ontvangstruimte die makkelijk te bereiken is. Ook komen er paden, zodat we rond kunnen rijden met rolstoelen. Er is bij ons ook de beschikking over 1 rolstoel  en 1 rollator.

Maaltijden

In overleg is het mogelijk om voor een maaltijd te zorgen. Hiervoor hebben wij verschillende mogelijkheden. Deze maaltijden worden verzorgt door een cateringbedrijf. Informeer naar de verschillende mogelijkheden.

Minder mooi weer

Als het weer minder mooi is hebben wij gelukkig een alernatief zodat de dag altijd door kan gaan. We hebben zoveel spellen dat er altijd iets leuks te doen is. Voor volwassenen is Koeien en Moeien een erg leuk programma en voor kinderen is ook van alles te doen. En wordt het weer beter dan kunnen we altijd als nog naar buiten toe. Zo hoef een fijne dag niet in het water te vallen en kan iedereen zich prima vermaken.

fotogallery03
fotogallery05
fotogallery01
fotogallery06
fotogallery12
fotogallery02
fotogallery11
fotogallery08
fotogallery09
fotogallery10
fotogallery07
fotogallery04