Programma's voor de kinderen

Wij hebben verschillende programma’s voor kinderen. Deze programma’s worden aan de leeftijd van de kinderen aangepast, zodat het een leuk feest wordt voor iedereen. De programma’s zijn geschikt voor zowel kinderfeestjes als voor groepen met veel kinderen zoals kinderverenigingen, clubs, schoolreisjes enzovoort. Voor deze laatste groepen hebben we een aangepast programma. Kijk hiervoor bij de informatie over schoolreisjes. Elk feest wordt door 1 of meerdere personen begeleidt. Alleen bij grotere groepen vragen we ook hulp van u kant. De begeleiding krijgt dan een uitlegvel hoe het programma werkt en een plattegrond. wij blijven wel erbij om de groepjes aan te sturen en zijn beschikbaar voor vragen.
Een programma duurt ongeveer twee uur en een kwartier en bevat verschillende onderdelen, bijvoorbeeld spelletjes doen of op een leuke manier iets leren. Ook zijn er veel dieren aanwezig om te aaien en eventueel te voeren. Als je hier met een groep komt mag je oud brood meenemen om te voeren.

Grote groepen

Kom je met een grote groep of wil je langer komen (dit laatste tegen meerprijs) dan kun je dit van te voren aangeven zodat we het programma kunnen aanpassen.

Minder mobiel

Voor kinderen vanaf acht jaar, die minder mobiel zijn, is er het bordspel ‘Dierenpootjes’. Na het gooien met een dobbelsteen en het verzetten van de pion, moet een opdracht worden uitgevoerd, die aan tafel kan worden gedaan. Ook is het terrein voor een gedeelte aangepast voor rolstoelen. En dit gedeelte wordt ook steeds verder uitgebreid. Vanaf begin april 2011 is dit geheel klaar en hebben we ook een mindervalide toilet en een ontvangstruimte die geschikt is voor rolstoelen.

Programma

De programma’s  zijn leuk en intensief. Bij een programma zit limonade met zakje chips voor de kinderen en koffie/thee met koek voor de volwassenen inbegrepen. En je hebt een feest waar nog lang over nagepraat zal worden.

Prijs

€ 9,00   per kind
€ 4,50    per volwassene*

 

* Bij kinderfeestje is het start bedrag altijd € 55,00, als er minder kinderen en volwassenen meekomen en het bedrag onder de 55 euro blijft. Dit betekent als u bijvoorbeeld met 5 kinderen en 1 volwassenen niet 5 x 9,00 euro + 1 x 4,50 euro = 49,50 euro kwijt bent maar 55 euro. 

Huur van de ruimte, toeslag creatief en maaltijden tellen niet mee.

Minder mooi weer activiteiten voor kinderen

Minder mooi weer activiteiten voor kinderen

Boerderijspelletjes

Dit basisprogramma vindt het hele jaar plaats. Dit omvat het bezoeken van de dieren en het doen van boerderijspelletjes, zoals steppen, koe melken, gatenkaas, ring steken, ‘Wat heb ik op mijn vel zitten?’ en nog veel meer.

Lees meer

Winteractiviteiten voor kinderen

Winteractiviteiten voor kinderen

De dierenspeurtocht

Zodra zij op stal komen, mogen de dieren worden geaaid, gevoerd en/of op schoot worden gehouden. Wie houdt een koe op schoot? In het boekje staan opdrachten en vragen.

Lees meer

Herfstactiviteiten voor kinderen

Herfstactiviteiten voor kinderen

Ontdek de herfst

Een programma, in en rond de schuren, met herfstthema’s, zoals bladeren onderzoeken en de (niet enge) spinnenjacht. Ook is er de trekkerrace voor de allerjongsten en een step wedstrijd voor de oudere jeugd.

Lees meer

Zomeractiviteiten voor kinderen

Zomeractiviteiten voor kinderen

Welke activiteiten hebben we op de boerderij?

De Boerderijspeurtocht over het erf en door het land.

De kinderen krijgen een opdrachtboekje mee en een rugtas met verschillende spullen, die hiervoor nodig zijn. opdrachten zijn onder andere de leeftijd van een boom bepalen, een stuk land opmeten en het onderzoeken van een kip.

Lees meer

fotogallery10
fotogallery09
fotogallery07
fotogallery08
fotogallery11
fotogallery05
fotogallery04
fotogallery03
fotogallery01
fotogallery02
fotogallery12
fotogallery06