Ontdek de herfst

Een programma, in en rond de schuren, met herfstthema’s, zoals bladeren onderzoeken en de (niet enge) spinnenjacht. Ook is er de trekkerrace voor de allerjongsten en een step wedstrijd voor de oudere jeugd.

Creatief op de boerderij

Kinderen, die graag creatief bezig willen zijn, kunnen ook hun hart ophalen. Zo kunnen zij een dakpan, knikkerzak òf een clown, koolmeespot, sieradendoosje, sieradenset, fotolijstje en nog veel meer maken. Dit programma wordt gecombineerd met een korte buitenactiviteit. In verband met materiaalkosten wordt voor dit programma een toeslag vanaf € 3,75 per persoon in rekening gebracht.

Boer-O-Poly Kids

Dit programma wordt in groepjes tegen elkaar gespeeld. Elke groep krijgt een startkapitaal van 500 boerendukaten en moet proberen om zoveel mogelijk geld erbij te verdienen. dit doen we met verschillende spellen waar je geld mee kunt verdienen maar PAS OP je kunt ook geld verliezen. Daarnaast moet je met een dobbelsteen gooien en kun je handelen door onderdelen van de boerderij te kopen van het speelbord. Welke groep heeft op het eind het meeste geld en goederen verdient is winnaar. Dit is een programma voor kinderen die goed kunnen lezen.

Boerderij zig-zag

Een spectaculair programma waar kinderen munten kunnen verdienen met allerlei spellen en opdrachten. De munten worden ingewisseld voor stukjes plattegrond en we gaan op zoek naar de boerderijschat.

Boerderijspelletjes

Dit basisprogramma vindt het hele jaar plaats. Dit omvat het bezoeken van de dieren en het doen van boerderijspelletjes, zoals steppen en skelteren, koe melken, gatenkaas, laars gooien, ‘Wat heb ik op mijn vel zitten?’ en nog veel meer.

Kraak de Kluis

Spannend sleutel spel. Aan de hand van verschillende opdrachten,sleutels winnen om de kluis te kraken. Spannend tot op het eind en telkens weer anders. Bij de kluis zijn er 100 sleutels te winnen maar welke past.

fotogallery06
fotogallery11
fotogallery02
fotogallery01
fotogallery09
fotogallery05
fotogallery03
fotogallery08
fotogallery12
fotogallery10
fotogallery07
fotogallery04