Boerderijspelletjes

Dit basisprogramma vindt het hele jaar plaats. Dit omvat het bezoeken van de dieren en het doen van boerderijspelletjes, zoals steppen, koe melken, gatenkaas, ring steken, ‘Wat heb ik op mijn vel zitten?’ en nog veel meer.

Koeien en moeien

Wederom op zichzelf al flitsend, maar vooral óók geschikt bij slecht weer. Met verschillende spellen, zoals o.a. vlegel hangen en het doolhofspel, kunnen punten worden verdiend. Wie wordt de winnaar van de spannende finale?

Boer - o - poly Kids

Dit programma wordt in groepjes tegen elkaar gespeeld. Elke groep krijgt een startkapitaal van 500 boerendukaten en moet proberen om zoveel mogelijk geld erbij te verdienen. dit doen we met verschillende spellen waar je geld mee kunt verdienen maar PAS OP je kunt ook geld verliezen. Daarnaast moet je met een dobbelsteen gooien en kun je handelen door onderdelen van de boerderij te kopen van het speelbord. Welke groep heeft op het eind het meeste geld en goederen verdient is winnaar. Dit programma is voor kinderen die goed kunnen lezen.

Creatief op de boerderij

Kinderen, die graag creatief bezig willen zijn, kunnen ook hun hart ophalen. Zo kunnen zij een dakpan, knikkerzak òf een clown, koolmeespot, sieradendoosje, sieradenset, fotolijstje en nog veel meer maken. Dit programma wordt gecombineerd met een korte buitenactiviteit. In verband met materiaalkosten wordt voor dit programma een toeslag vanaf € 4,00 per persoon in rekening gebracht.

Boerderij zig-zag

Een spectaculair programma waar kinderen munten kunnen verdienen met allerlei spellen en opdrachten. De munten worden ingewisseld voor stukjes plattegrond en we gaan op zoek naar de boerderijschat

Kraak de Kluis

Spannend sleutel spel. Aan de hand van verschillende opdrachten,sleutels winnen om de kluis te kraken. Spannend tot op het eind en telkens weer anders. Bij de kluis zijn er 100 sleutels te winnen maar welke past.

Escape Room op een bijzondere manier.

Dit is echt voor puzzelaars. Probeer door het openen van 10 kistjes er achter te komen welk dier er door welke veedief is gestolen. Er zitten echte hersenkrakers tussen. Wie gaat de uitdaging aan.

 

fotogallery06
fotogallery10
fotogallery08
fotogallery02
fotogallery12
fotogallery04
fotogallery09
fotogallery03
fotogallery11
fotogallery07
fotogallery01
fotogallery05