Een kijkje op de boerderij

Een korte rondleiding over de boerderij van 1 uur. Kijken bij de dieren, een spelletje onderweg en een verhaal van de boer of boerin.

Het duurt bij elkaar een uur. ook leuk voor kleine kinderen en voor kinderen die een kijkje op de boerderij willen komen nemen.

 1 uur met een minimum basis bedrag van € 30,00 komt u met meer dan 6 personen dan is het € 5,00 p.p.

Een rondleiding over de boerderij

Een gezellige rondleiding over de boerderij voor het hele gezin, van jong tot oud, die anderhalf uur duurt. Er wordt van alles verteld over het bedrijf en u brengt een bezoek aan de weidevogel-kikkerpoel. Hierna wordt u onthaald op een kop koffie of thee met iets lekkers en de kinderen op limonade met chips.

1,5 uur met een minimum basis bedrag van € 65,00 komt u met meer dan 6 personen dan is het € 9,50 p.p.

Ontdek het boerenlandleven

U wordt bij ons in ‘Het Achterhuis’ ontvangen, met koffie, thee en iets lekkers, waarbij wordt verteld over de historie van de boerderij en wat wij tegenwoordig doen. Hierna nemen wij u graag mee voor een rondleiding over het bedrijf en een wandeling door het veld, waarbij onder andere de poel, bloemenveldjes en de eendenvijver worden aangedaan. Bij het ontdekken van het boerenlandleven, kunt u gebruik maken van verrekijkers en is er natuurlijk alle gelegenheid voor het stellen van vragen. Op de terugweg is er een Oudhollands gereedschapsspel. Na afloop is er voor ieder een glaasje hoogstamappelsap met iets te knabbelen. Dit rustgevende programma is geschikt voor het hele jaar en duurt tweeënhalf uur.

2,5 uur met een minimum basis bedrag van € 100,00 komt u met meer dan 6 personen dan is het € 14,50 p.p.

Sportieve boerenspellen

Dit programma draait om sportief en actief bezig zijn op de boerderij en is in het bijzonder geschikt voor familiefeesten. We doen boerenspellen, zoals hooivork gooien, kruiwagen race, vlegel hangen, koe melken, juk lopen, gatenkaas, steppen enz. Dit alles uiteraard in wedstrijdvorm! Deze activiteiten worden afgewisseld met een rondleiding over het bedrijf. Ook is het mogelijk om te springen over de boerensloot met de polsstok. Wel moet u dan schone kleding en een handdoek meenemen. Bij grote groepen worden de spellen in groepjes gedaan en wisselen we telkens van spel. Zo krijg iedereen de kans om van alles te doen zonder lang te hoeven te wachten. Dit programma duurt drie uur en u wordt verwend met koffie, thee en iets lekkers, halverwege met een ijsje en tot slot een glas hoogstamappelsap met iets te knabbelen.

3 uur à €  16,50 p.p.**

Nieuw Boer - o - poly Nieuw!!!!

Dit programma wordt in groepjes tegen elkaar gespeeld. Elke groep krijgt een startkapitaal van 1000 boerendukaten en moet proberen om zoveel mogelijk geld erbij te verdienen. dit doen we met verschillende spellen waar je geld mee kunt verdienen maar PAS OP je kunt ook geld verliezen. Daarnaast moet je met een dobbelsteen gooien en kun je handelen door onderdelen van de boerderij te kopen van het speelbord. Welke groep heeft op het eind het meeste geld en goederen verdient is winnaar. Dit programma duurt drie uur en u wordt verwend met koffie, thee en iets lekkers, halverwege met een ijsje en tot slot een glas hoogstamappelsap met iets te knabbelen.

3 uur à €  16,50 p.p.**

Een bijzondere Escape Room, Vang de Dief.  Een heel nieuw programma.

Voor puzzelaars onder ons hebben we een heel leuk nieuw programma. Een soort escape room waarbij je niet zelf opgesloten zit, maar de antwoorden op de hersenkrakers wel. Jan de boer van de bezoekboerderij is helemaal radeloos. Het is een puinhoop op de boerderij nadat de veedief heeft toegeslagen. Er is een dier gestolen op de boerderijdoor de veedief. Kom jij erachter welk dier er is gestolen en door wie? Door middel van het oplossen van de puzzels die je bij 10 verschillende kisten zitten, met cijferslot, kom je steeds een stap dichterbij. Dit spel is geschikt voor spelers vanaf 10 jaar. We hebben een jeugd en een volwassenen variant. Dit programma duurt drie uur en u wordt verwend met koffie, thee en iets lekkers, halverwege met een ijsje en tot slot een glas hoogstamappelsap en iets te knabbelen.

3 uur á € 16,50 p.p. **

Koeien en moeien

Dit programma kan altijd worden gedaan en is geschikt voor zowel jongere als wat oudere mensen. De groep wordt verdeeld in verschillende groepen. De groep, die het hoogste aantal punten weet te verzamelen, met onder andere het doolhofspel, het potjesspel en harige vragen, is winnaar. Maar wie is winnaar van de zinderende finale, waarbij het wedstrijdverloop nog helemaal kan veranderen. Dit programma duurt drie uur en u wordt verwend met koffie, thee en iets lekkers, halverwege met een ijsje en tot slot een glas hoogstamappelsap met iets te knabbelen.

3 uur à €  16,50 p.p.**

Fotopuzzeltocht

Dit is een leuk mooi weer programma. U gaat aan de hand van foto's opzoek naar letters.Tussendoor krijgt u ook vragen met meerdere antwoorden. het juiste antwoord heeft de goede letter. Als u alle letters heeft gevonden en de letters op de juiste plaats heeft gezet krijg je een spreekwoord. Ook doet u onderweg een aantal spellen waar punten mee te verdienen zijn. Welke groep heeft het spreekwoord en de meeste punten gehaald? Die is de winnaar. Dit programma duurt drie uur en u wordt verwend met koffie, thee en iets lekkers, halverwege met een ijsje en tot slot een glas hoogstamappelsap met iets te knabbelen.

Tegenwoordig hebben we hier ook een nieuwe variatie op dit programma die ook in de winter kan gedaan worden. Dit is een korte route door de schuren heen en de tweede helft is binnen met leuke spellen op tafel.

3 uur à €  16,50 p.p.**

Dagprogramma’s

Een programma voor de hele dag, combineren met een gezellige lunch, is ook mogelijk. U kiest in overleg een combinatie van bovenstaande programma’s. Hieraan kunnen ook nog andere onderdelen worden toegevoegd, zoals het agrarisch triviant spel, het dieren spreekwoordenspel, de rebus quiz, een diaserie, het dierenpootjes bordspel en een Oudhollands gereedschapsspel.

Ook is het mogelijk om voor een maaltijd te zorgen. Wij kunnen u hier meer informatie over opsturen. Prijzen zijn op aanvraag.

 

 **Bij een programma van 3 uur is het basisbedrag altijd € 125,00. Komt u over dit bedrag heen dan geldt de prijs per persoon. (Dit bedrag geldt zonder maaltijden).

fotogallery06
fotogallery11
fotogallery01
fotogallery08
fotogallery02
fotogallery04
fotogallery05
fotogallery12
fotogallery10
fotogallery03
fotogallery07
fotogallery09